De Android One-toestellen zijn goedkoop gemaakt, zodat besturingssysteem Android ook bruikbaar is in landen waar er minder te besteden is. Door de introductie van de smartphonelijn moeten mensen daar ook een 'degelijke' smartphone-ervaring kunnen krijgen.

Dat is dan ook de reden dat alle Android One-toestellen op stock Android draaien en geüpdatet worden door Google zelf.

Google stelt de Aguaris A.5 beschikbaar in Spanje en Portugal. Het toestel kost 169,90 euro in Spanje en 179,90 in Portugal.

De processor is een 1Ghz quadcore-exemplaar met 1GB ram en 16GB interne geheugen, plus een micro sd-kaartsleuf. De batterij geeft voor 2470 mAh stroom.

Op de Android One smartphones zit een garantie van vijf jaar.

De Android One-toestellen zijn goedkoop gemaakt, zodat besturingssysteem Android ook bruikbaar is in landen waar er minder te besteden is. Door de introductie van de smartphonelijn moeten mensen daar ook een 'degelijke' smartphone-ervaring kunnen krijgen.Dat is dan ook de reden dat alle Android One-toestellen op stock Android draaien en geüpdatet worden door Google zelf. Google stelt de Aguaris A.5 beschikbaar in Spanje en Portugal. Het toestel kost 169,90 euro in Spanje en 179,90 in Portugal. De processor is een 1Ghz quadcore-exemplaar met 1GB ram en 16GB interne geheugen, plus een micro sd-kaartsleuf. De batterij geeft voor 2470 mAh stroom.Op de Android One smartphones zit een garantie van vijf jaar.