Met de Google-bril kan je in je gezichtsveld je mailbox checken, videogesprekken voeren of navigatie-toepassingen gebruiken. Daarnaast zal Google Glass ook huishoudelijke apparaten kunnen aansturen, via stemcommando's of met behulp van een aanraakknopje in het montuur. Dat blijkt uit een nieuwe patentaanvraag van Google.

Zo kan de het gadget aangeven wanneer de melk op is, wanneer je voedingsproducten over datum zijn, en kan je er de garagepoort van op afstand mee bedienen of de koelkast van temperatuur veranderen.

Het prototype van de bril is al in het bezit van een heel aantal Amerikaanse ontwikkelaars (voor 1500 dollar), en moet eind 2013 voor consumenten beschikbaar worden.

Met de Google-bril kan je in je gezichtsveld je mailbox checken, videogesprekken voeren of navigatie-toepassingen gebruiken. Daarnaast zal Google Glass ook huishoudelijke apparaten kunnen aansturen, via stemcommando's of met behulp van een aanraakknopje in het montuur. Dat blijkt uit een nieuwe patentaanvraag van Google. Zo kan de het gadget aangeven wanneer de melk op is, wanneer je voedingsproducten over datum zijn, en kan je er de garagepoort van op afstand mee bedienen of de koelkast van temperatuur veranderen. Het prototype van de bril is al in het bezit van een heel aantal Amerikaanse ontwikkelaars (voor 1500 dollar), en moet eind 2013 voor consumenten beschikbaar worden.