Onder meer game-communicatieplatform Discord, Spotify, Snapchat, CNN en games als Pokémon Go en Rocket League hadden door de panne problemen.

Google laat op de statuspagina van zijn Cloud Platform weten dat er een probleem was met de Google Cloud Global Loadbalancer waardoor er een 502-foutmelding (bad gateway) kwam. Dat bracht diensten als AppEngine Stackdriver en Dialogflow in de problemen.

De panne begon rond 21.15u Belgische tijd en was rond 22.05u weer opgelost. De getroffen diensten die gebruik maken van Google Cloud zouden intussen dus weer moeten werken.

Onder meer game-communicatieplatform Discord, Spotify, Snapchat, CNN en games als Pokémon Go en Rocket League hadden door de panne problemen.Google laat op de statuspagina van zijn Cloud Platform weten dat er een probleem was met de Google Cloud Global Loadbalancer waardoor er een 502-foutmelding (bad gateway) kwam. Dat bracht diensten als AppEngine Stackdriver en Dialogflow in de problemen.De panne begon rond 21.15u Belgische tijd en was rond 22.05u weer opgelost. De getroffen diensten die gebruik maken van Google Cloud zouden intussen dus weer moeten werken.