'Sommige pagina's op deze website installeren malware op de computer van bezoekers', geeft de Safe Browsing-tool aan. Google weigerde dinsdagmiddag hierover te reageren tegenover The Washington Post, maar de waarschuwing betekent wellicht niet dat Google.com echt onveilig is.

Het geeft aan dat mensen gebruik maken van de diensten van Google.com soms ook kwaadaardige dingen verspreiden. Daarom zegt de tool dat het hele domein misschien onveilig is en het aan te raden is om op te letten.

Andere grote websites waar gebruikers informatie kunnen verspreiden, zoals Tumblr.com en github.com, krijgen ook een waarschuwing mee van de tool van de zoekgigant. (WK)

'Sommige pagina's op deze website installeren malware op de computer van bezoekers', geeft de Safe Browsing-tool aan. Google weigerde dinsdagmiddag hierover te reageren tegenover The Washington Post, maar de waarschuwing betekent wellicht niet dat Google.com echt onveilig is.Het geeft aan dat mensen gebruik maken van de diensten van Google.com soms ook kwaadaardige dingen verspreiden. Daarom zegt de tool dat het hele domein misschien onveilig is en het aan te raden is om op te letten.Andere grote websites waar gebruikers informatie kunnen verspreiden, zoals Tumblr.com en github.com, krijgen ook een waarschuwing mee van de tool van de zoekgigant. (WK)