De tekstverwerkingsdienst van Google, Google Docs, is tijdelijk getroffen door een probleem waardoor gebruikers zonder toestemming de documenten van andere gebruikers konden lezen.

Dat meldt Google zelf. Het probleem ontstond wanneer gebruikers meerdere documenten met meerdere gebruikers deelden. Ook gebruikers die geen toestemming hadden gekregen, kregen dan toegang tot de documenten. De "bug" is afgelopen weekend verwijderd en heeft niet meer dan 0,05 pct van de documenten getroffen, aldus het internetbedrijf.

Bron: Belga

De tekstverwerkingsdienst van Google, Google Docs, is tijdelijk getroffen door een probleem waardoor gebruikers zonder toestemming de documenten van andere gebruikers konden lezen. Dat meldt Google zelf. Het probleem ontstond wanneer gebruikers meerdere documenten met meerdere gebruikers deelden. Ook gebruikers die geen toestemming hadden gekregen, kregen dan toegang tot de documenten. De "bug" is afgelopen weekend verwijderd en heeft niet meer dan 0,05 pct van de documenten getroffen, aldus het internetbedrijf. Bron: Belga