Internetreus Google wil van 2011 een recordjaar maken op het vlak van rekrutering. De internetreus gaat minstens 6.000 mensen aanwerven.

"We zoeken talent in alle disciplines en over de hele wereld. We willen zoveel mogelijk creatieve krachten aanwerven om de grote uitdagingen van de informatica te bekampen", verklaarde vice-voorzitter Alan Eustace op een blog van het bedrijf.

Zesduizend banen betekent dat het personeelsbestand met een kwart zal worden uitgebreid. Vorig jaar kwamen er 4.500 jobs bij, vooral ingenieurs en commerciële krachten.

Google heeft ook in ons land vestigingen, meer bepaald in Brussel en in Bergen. Het bedrijf heeft de middelen om uit te breiden: vorig jaar werd een winst gerealiseerd van meer dan 8,5 miljard dollar.

Bron: Belga

Internetreus Google wil van 2011 een recordjaar maken op het vlak van rekrutering. De internetreus gaat minstens 6.000 mensen aanwerven. "We zoeken talent in alle disciplines en over de hele wereld. We willen zoveel mogelijk creatieve krachten aanwerven om de grote uitdagingen van de informatica te bekampen", verklaarde vice-voorzitter Alan Eustace op een blog van het bedrijf. Zesduizend banen betekent dat het personeelsbestand met een kwart zal worden uitgebreid. Vorig jaar kwamen er 4.500 jobs bij, vooral ingenieurs en commerciële krachten. Google heeft ook in ons land vestigingen, meer bepaald in Brussel en in Bergen. Het bedrijf heeft de middelen om uit te breiden: vorig jaar werd een winst gerealiseerd van meer dan 8,5 miljard dollar. Bron: Belga