Volgens Dave Vos, die leiding geeft aan het drone-programma Project Wing van Google, moet in dat jaar op commerciële basis worden begonnen met leveringen met onbemande vliegtuigjes. Hij zei dat op een bijeenkomst van luchtverkeersleiders.

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA is nog bezig met regelgeving rondom het gebruik van drones voor commerciële doeleinden. Of bezorging door middel van drones wordt toegestaan is nog maar de vraag.

Onlangs doken er al beelden op van een drone van Google die snelheden tot 100km/u haalt.

Vorig jaar introduceerde Google Project Wing in onderstaande video.

Volgens Dave Vos, die leiding geeft aan het drone-programma Project Wing van Google, moet in dat jaar op commerciële basis worden begonnen met leveringen met onbemande vliegtuigjes. Hij zei dat op een bijeenkomst van luchtverkeersleiders.De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA is nog bezig met regelgeving rondom het gebruik van drones voor commerciële doeleinden. Of bezorging door middel van drones wordt toegestaan is nog maar de vraag. Onlangs doken er al beelden op van een drone van Google die snelheden tot 100km/u haalt. Vorig jaar introduceerde Google Project Wing in onderstaande video.