Directievoorzitter Eric Schmidt krijgt met 6 miljoen dollar de grootste hap van de koek, staat in pas gepubliceerde documenten. Opmerkelijk: voor algemeen directeur en medestichter Larry Page is er niets voorzien.

Google's omzet doorbrak vorig jaar voor het eerst de kaap van 50 miljard dollar (38,5 miljard euro), goed voor een nettowinst van 10,74 miljard dollar (8 miljard euro).

"Als erkenning voor hun bijdrage aan de resultaten van 2012" krijgen naast Schmidt ook juridisch directeur David Drummond (3,3 miljoen), financieel directeur Patrick Pichette en ondervoorzitter Nikesh Arora (elk 2,8 miljoen) nu een deel van de koek. (Belga/TV)

Directievoorzitter Eric Schmidt krijgt met 6 miljoen dollar de grootste hap van de koek, staat in pas gepubliceerde documenten. Opmerkelijk: voor algemeen directeur en medestichter Larry Page is er niets voorzien. Google's omzet doorbrak vorig jaar voor het eerst de kaap van 50 miljard dollar (38,5 miljard euro), goed voor een nettowinst van 10,74 miljard dollar (8 miljard euro). "Als erkenning voor hun bijdrage aan de resultaten van 2012" krijgen naast Schmidt ook juridisch directeur David Drummond (3,3 miljoen), financieel directeur Patrick Pichette en ondervoorzitter Nikesh Arora (elk 2,8 miljoen) nu een deel van de koek. (Belga/TV)