Magic Leap, dat opereert vanuit de voorstad van Miami, richt zich op augmented reality, een techniek die erin bestaat computerbeelden in het gezichtsveld van gebruikers te brengen. Het gaat om één van de grote diversificatiedomeinen van Google, dat AR al voor zijn Google Glass gebruikt.

Op de website van Magic Leap, die zegt dat 'het tijd is om weer magie in de wereld te brengen', zie je een olifant in een handpalm en een zwevende walvis. Het bedrijf beschikt momenteel nog over geen enkel verkoopbaar product en maakt niet de minste omzet

Augmented reality is een felbegeerd stukje technologie onder tech-bedrijven. Zeven maanden geleden heeft Facebook al de specialist in virtuele realiteit Oculus opgekocht voor 2 miljard dollar. (Belga)

Magic Leap, dat opereert vanuit de voorstad van Miami, richt zich op augmented reality, een techniek die erin bestaat computerbeelden in het gezichtsveld van gebruikers te brengen. Het gaat om één van de grote diversificatiedomeinen van Google, dat AR al voor zijn Google Glass gebruikt. Op de website van Magic Leap, die zegt dat 'het tijd is om weer magie in de wereld te brengen', zie je een olifant in een handpalm en een zwevende walvis. Het bedrijf beschikt momenteel nog over geen enkel verkoopbaar product en maakt niet de minste omzetAugmented reality is een felbegeerd stukje technologie onder tech-bedrijven. Zeven maanden geleden heeft Facebook al de specialist in virtuele realiteit Oculus opgekocht voor 2 miljard dollar. (Belga)