Het gaat om een gerucht dat al langer speelt en de doorgaans goed geïnformeerde Evan Blass nu bekendmaakt via zijn Twitteraccount.

Android Wear 2.0 werd eigenlijk dit jaar verwacht, maar werd door Google uitgesteld. De reden hiervoor zou kunnen zijn dat de twee smartwatches tegelijk gepresenteerd kunnen worden met de nieuwe software.

De slimme horloges krijgen nu nog de codenamen Angelfish en Swordfish mee, maar zullen bij presentatie in de Pixel-reeks van Google horen, net als de onlangs gepresenteerde smartphones van het bedrijf.

Volgens eerdere geruchten krijgen de ronde horloges Google Assistent mee, net als de smartphones. Ook zou in ieder geval het grotere horloge over mobiel internet en GPS beschikken, waardoor hij zonder smartphone kan opereren.

Het gaat om een gerucht dat al langer speelt en de doorgaans goed geïnformeerde Evan Blass nu bekendmaakt via zijn Twitteraccount. Android Wear 2.0 werd eigenlijk dit jaar verwacht, maar werd door Google uitgesteld. De reden hiervoor zou kunnen zijn dat de twee smartwatches tegelijk gepresenteerd kunnen worden met de nieuwe software.De slimme horloges krijgen nu nog de codenamen Angelfish en Swordfish mee, maar zullen bij presentatie in de Pixel-reeks van Google horen, net als de onlangs gepresenteerde smartphones van het bedrijf.Volgens eerdere geruchten krijgen de ronde horloges Google Assistent mee, net als de smartphones. Ook zou in ieder geval het grotere horloge over mobiel internet en GPS beschikken, waardoor hij zonder smartphone kan opereren.