Er is een nieuwe Nexus 7-tablet van Google in aantocht, aldus persbureau Reuters. In juli verschijnt het nieuwe model, dat een scherper scherm, een dunnere rand rondom het scherm en een snellere processor (van Qualcomm) meekrijgt.

Trendsetter

De Nexus 7 is ontsproten uit een samenwerking tussen Google en Asus. Het apparaat zette vorig jaar een trend in tabletland: toestellen van om en bij de 7 inch werden plots populair, omwille van het handzame formaat dat bijvoorbeeld digitaal lezen aangenamer maakt. Apple's iPad Mini was een antwoord op de Nexus 7 (en de Kindle Fire van Amazon).

Het huidige model kost ofwel 199 euro (16GB) ofwel 249 euro (32GB).

Er is een nieuwe Nexus 7-tablet van Google in aantocht, aldus persbureau Reuters. In juli verschijnt het nieuwe model, dat een scherper scherm, een dunnere rand rondom het scherm en een snellere processor (van Qualcomm) meekrijgt. TrendsetterDe Nexus 7 is ontsproten uit een samenwerking tussen Google en Asus. Het apparaat zette vorig jaar een trend in tabletland: toestellen van om en bij de 7 inch werden plots populair, omwille van het handzame formaat dat bijvoorbeeld digitaal lezen aangenamer maakt. Apple's iPad Mini was een antwoord op de Nexus 7 (en de Kindle Fire van Amazon). Het huidige model kost ofwel 199 euro (16GB) ofwel 249 euro (32GB).