Het bedrijf verstuurde maandagnacht uitnodigingen voor het event begin oktober en zette een website online met korte video's om de nieuwe smartphone te teasen.

Er gaan al langer geruchten dat de Pixel en Pixel XL er aan zitten te komen. De toestellen zouden over een 5 en een 5,5 inch scherm beschikken.

Afbeeldingen elders uitgelekt

Eerder vandaag lekten al afbeeldingen van vermoedelijk de Pixel en Pixel XL via Android Police. De toestellen lijken achterop over een vingerafdrukscanner te beschikken en worden volgens geruchten door HTC gemaakt.

De prijzen van de nieuwe toestellen zouden hoger liggen dan bij de voorgangers. Eerder was dat net boven de midrange, maar nu gaat dat meer richting de high end toestellen van Apple en Samsung. Of de toestellen zich hier op gebied van specificaties ook aan kunnen meten is nog afwachten.

Het bedrijf verstuurde maandagnacht uitnodigingen voor het event begin oktober en zette een website online met korte video's om de nieuwe smartphone te teasen.Er gaan al langer geruchten dat de Pixel en Pixel XL er aan zitten te komen. De toestellen zouden over een 5 en een 5,5 inch scherm beschikken.Afbeeldingen elders uitgelektEerder vandaag lekten al afbeeldingen van vermoedelijk de Pixel en Pixel XL via Android Police. De toestellen lijken achterop over een vingerafdrukscanner te beschikken en worden volgens geruchten door HTC gemaakt. De prijzen van de nieuwe toestellen zouden hoger liggen dan bij de voorgangers. Eerder was dat net boven de midrange, maar nu gaat dat meer richting de high end toestellen van Apple en Samsung. Of de toestellen zich hier op gebied van specificaties ook aan kunnen meten is nog afwachten.