Google wil met Anvato erbij gaan werken aan cloudoplossingen waardoor media- en entertainmentbedrijven zowel streaming als on-demand content van hoge kwaliteit aan klanten kunnen aanbieden op ieder apparaat, dus zowel op smartphone of tablet als op connected televisie.

De cloud transformeert volgens Google de manier waarop videocontent wordt gemaakt en gedistribueerd naar geconnecteerde apparaten, maar ook de manier waarop gebruikers omgaan met de content.

De afgelopen jaren heeft OTT-technologie zich ontpopt als belangrijk platform voor het leveren van audio, video en andere media via het internet.

(ANP, FT)

Google wil met Anvato erbij gaan werken aan cloudoplossingen waardoor media- en entertainmentbedrijven zowel streaming als on-demand content van hoge kwaliteit aan klanten kunnen aanbieden op ieder apparaat, dus zowel op smartphone of tablet als op connected televisie.De cloud transformeert volgens Google de manier waarop videocontent wordt gemaakt en gedistribueerd naar geconnecteerde apparaten, maar ook de manier waarop gebruikers omgaan met de content. De afgelopen jaren heeft OTT-technologie zich ontpopt als belangrijk platform voor het leveren van audio, video en andere media via het internet.(ANP, FT)