Er komen verschillende certificaten met verschillende eisen. Voor ''mobile ready'' verlangt Google dat de beelden direct vanuit een mobiele app te uploaden zijn. Bij ''auto ready'' kan je camera accurate beelden opnemen vanuit een bewegende auto. Camera's die het certificaat ''vr ready'' krijgen, maken aan elkaar te koppelen 360 gradenbeelden en verzamelen ook geometrische gegevens.

Deze week houdt Google een special Street View-evenement in Tokio waar al de nodige goedgekeurde camera's en software te zien zullen zijn.

Er komen verschillende certificaten met verschillende eisen. Voor ''mobile ready'' verlangt Google dat de beelden direct vanuit een mobiele app te uploaden zijn. Bij ''auto ready'' kan je camera accurate beelden opnemen vanuit een bewegende auto. Camera's die het certificaat ''vr ready'' krijgen, maken aan elkaar te koppelen 360 gradenbeelden en verzamelen ook geometrische gegevens. Deze week houdt Google een special Street View-evenement in Tokio waar al de nodige goedgekeurde camera's en software te zien zullen zijn.