De internetreus Google heeft zonder toeters en bellen een online woordenboek gelanceerd dat verklaringen en vertalingen geeft in bijna dertig talen.

Op de website http://www.google.com/dictionary , erg sober samengesteld, kunnen internetgebruikers in een menu een taal kiezen. Verder bevat de site alleen een vak waar je de woorden kan invoeren waarvan je een definitie of een vertaling wil.

Het woordenboek van Google bevat 28 talen waarin je de definitie van een woord kan opzoeken of een vertaling van het woord vanuit of naar het Engels.

Bron: Belga

De internetreus Google heeft zonder toeters en bellen een online woordenboek gelanceerd dat verklaringen en vertalingen geeft in bijna dertig talen. Op de website http://www.google.com/dictionary , erg sober samengesteld, kunnen internetgebruikers in een menu een taal kiezen. Verder bevat de site alleen een vak waar je de woorden kan invoeren waarvan je een definitie of een vertaling wil. Het woordenboek van Google bevat 28 talen waarin je de definitie van een woord kan opzoeken of een vertaling van het woord vanuit of naar het Engels. Bron: Belga