Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een smartwatch van Google. Volgens de website Android Police zou dit gadget, dat verschijnt onder de Nexus-vlag, op 31 oktober boven de doopvont gehouden worden.

Google's slimme horloge zal volgens de geruchten draaien op de deze maand te verschijnen Android-versie 4.4 (KitKat). Verder is er een centrale rol weggelegd voor Google Now, de virtuele assistent die automatisch notificaties omtrent weer, verkeer en afspraken op het schermpje zal tonen. Ook krijg je toegang tot je e-mails en sms'jes, en wordt Bluetooth 4.0 ondersteund.

Samsung (Galaxy Gear) en Sony (Smart Watch 2) hebben al slimme polshorloges op de markt. Naast Google, zouden ook Apple en Micrsoft er mee bezig zijn.

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een smartwatch van Google. Volgens de website Android Police zou dit gadget, dat verschijnt onder de Nexus-vlag, op 31 oktober boven de doopvont gehouden worden. Google's slimme horloge zal volgens de geruchten draaien op de deze maand te verschijnen Android-versie 4.4 (KitKat). Verder is er een centrale rol weggelegd voor Google Now, de virtuele assistent die automatisch notificaties omtrent weer, verkeer en afspraken op het schermpje zal tonen. Ook krijg je toegang tot je e-mails en sms'jes, en wordt Bluetooth 4.0 ondersteund. Samsung (Galaxy Gear) en Sony (Smart Watch 2) hebben al slimme polshorloges op de markt. Naast Google, zouden ook Apple en Micrsoft er mee bezig zijn.