De technologieblog Android Police merkte op dat Google voor korte tijd een online dienst voor notities genaamd Keep live had gezet. In deze Evernote-concurrent, die deel uitmaakt van de cloudopslagdienst Google Drive, kan je je digitale notities doorzoeken en opsmukken met beelden en kleuren.

Het is niet duidelijk om welke reden Google deze web-app heel eventjes online heeft gezet. Wanneer de dienst publiekelijk beschikbaar komt, is evenmin bekend.

Google heeft in 2006 wel al eens een notitie-app uitgebracht, Notebook. Die werd in 2009 echter opgedoekt. Het nieuws rond Google Keep verschijnt enkele dagen nadat Google aankondigde de stekker te trekken uit Reader.

De technologieblog Android Police merkte op dat Google voor korte tijd een online dienst voor notities genaamd Keep live had gezet. In deze Evernote-concurrent, die deel uitmaakt van de cloudopslagdienst Google Drive, kan je je digitale notities doorzoeken en opsmukken met beelden en kleuren. Het is niet duidelijk om welke reden Google deze web-app heel eventjes online heeft gezet. Wanneer de dienst publiekelijk beschikbaar komt, is evenmin bekend. Google heeft in 2006 wel al eens een notitie-app uitgebracht, Notebook. Die werd in 2009 echter opgedoekt. Het nieuws rond Google Keep verschijnt enkele dagen nadat Google aankondigde de stekker te trekken uit Reader.