Vandaag kan je via Google Street View al virtueel rondwandelen in het Amsterdamse Van Gogh museum. En nu heeft ook het Stripmuseum, dat dit jaar volgens de verwachtingen voor het eerst de kaap van de 200.000 bezoekers zal ronden, het gros van zijn zalen opengesteld voor Street View.

"We hopen dat Google binnen enkele weken klaar is met de verwerking", zegt woordvoerder Willem Degraeve. "Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober organiseren we, naar aanleiding van onze 25ste verjaardag, een groot feestweekend met muziek en rondleidingen."

Dit weekend (5-7 september) vindt in Brussel overigens al het Stripfeest plaats in het Warandepark. Ook het Stripmuseum zal er exposeren. (Belga/MI)

Vandaag kan je via Google Street View al virtueel rondwandelen in het Amsterdamse Van Gogh museum. En nu heeft ook het Stripmuseum, dat dit jaar volgens de verwachtingen voor het eerst de kaap van de 200.000 bezoekers zal ronden, het gros van zijn zalen opengesteld voor Street View. "We hopen dat Google binnen enkele weken klaar is met de verwerking", zegt woordvoerder Willem Degraeve. "Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober organiseren we, naar aanleiding van onze 25ste verjaardag, een groot feestweekend met muziek en rondleidingen." Dit weekend (5-7 september) vindt in Brussel overigens al het Stripfeest plaats in het Warandepark. Ook het Stripmuseum zal er exposeren. (Belga/MI)