Google heeft de capaciteiten van zijn online telefoniedienst Google Voice toegevoegd aan zijn populaire berichtenservice Hangouts, waarmee je gratis video group chats kunt voeren. De oproepen via Hangouts zullen werken op mobiele telefoons met Android of iOS als besturingssysteem. Gebruikers dienen eerst de app Hangouts Dialer te downloaden.

Volgens Amit Fulay, één van de verantwoordelijken van Google, zullen de oproepen goedkoop zijn. Bellen naar de Verenigde Staten en Canada is zelfs gratis.

Fulay geeft op de Google-blog meer uitleg over de toepassingen van het nieuwe product. (Belga/MI)

Google heeft de capaciteiten van zijn online telefoniedienst Google Voice toegevoegd aan zijn populaire berichtenservice Hangouts, waarmee je gratis video group chats kunt voeren. De oproepen via Hangouts zullen werken op mobiele telefoons met Android of iOS als besturingssysteem. Gebruikers dienen eerst de app Hangouts Dialer te downloaden. Volgens Amit Fulay, één van de verantwoordelijken van Google, zullen de oproepen goedkoop zijn. Bellen naar de Verenigde Staten en Canada is zelfs gratis. Fulay geeft op de Google-blog meer uitleg over de toepassingen van het nieuwe product. (Belga/MI)