De incognitomodus wordt binnenkort wereldwijd beschikbaar in Google Maps op Android. Wanneer een gebruiker die incognitomodus inschakelt, worden de activiteiten daarop niet bewaard in het Google-account.

Verder is in YouTube ook in te stellen dat een zoek- en kijkgeschiedenis automatisch wordt verwijderd. Ook wordt het makkelijker om via de Google Assistent opdrachten te geven als: 'Verwijder het laatste wat ik tegen je heb gezegd.'

Tenslotte introduceert Google de Password Checkup, die laat zien of de gebruiker goeie en dus veilige wachtwoorden gebruikt.

Incognito mode in Maps
De incognitomodus wordt binnenkort wereldwijd beschikbaar in Google Maps op Android. Wanneer een gebruiker die incognitomodus inschakelt, worden de activiteiten daarop niet bewaard in het Google-account. Verder is in YouTube ook in te stellen dat een zoek- en kijkgeschiedenis automatisch wordt verwijderd. Ook wordt het makkelijker om via de Google Assistent opdrachten te geven als: 'Verwijder het laatste wat ik tegen je heb gezegd.'Tenslotte introduceert Google de Password Checkup, die laat zien of de gebruiker goeie en dus veilige wachtwoorden gebruikt.