De nieuwe versie van Google Maps zal ook offline consulteerbaar zijn, voor gebruikers van Android-telefoons die tijdelijk geen internettoegang hebben.

Gebruikers van Google Maps zullen een map van het gebied vooraf moeten downloaden op een moment dat ze toegang hebben tot het internet, en zullen daarna ook offline kunnen navigeren. De offline module zal alleen geconsulteerd kunnen worden door gebruikers van Google Android.

"Mensen hebben ons gevraagd naar de mogelijkheid om onze kaarten ook offline te kunnen gebruiken op hun mobiele telefoons. Vandaag kondigen we aan dat in de komende weken Google Maps offline eraan komt", zei Brian McClendon van Google Maps. "Gebruikers zullen kaarten van meer dan honderd landen offline kunnen gebruiken."

Bron: Belga

De nieuwe versie van Google Maps zal ook offline consulteerbaar zijn, voor gebruikers van Android-telefoons die tijdelijk geen internettoegang hebben. Gebruikers van Google Maps zullen een map van het gebied vooraf moeten downloaden op een moment dat ze toegang hebben tot het internet, en zullen daarna ook offline kunnen navigeren. De offline module zal alleen geconsulteerd kunnen worden door gebruikers van Google Android. "Mensen hebben ons gevraagd naar de mogelijkheid om onze kaarten ook offline te kunnen gebruiken op hun mobiele telefoons. Vandaag kondigen we aan dat in de komende weken Google Maps offline eraan komt", zei Brian McClendon van Google Maps. "Gebruikers zullen kaarten van meer dan honderd landen offline kunnen gebruiken." Bron: Belga