Google betaalt naar verluidt 400 miljoen dollar voor Admeld.

Admeld levert tools waarmee bedrijven gemakkelijker advertenties op hun sites kunnen plaatsen. Google zegt met de overname klanten te willen helpen die het beheer van online advertenties te ingewikkeld vinden.

Google zou volgens sommige bronnen 400 miljoen dollar op tafel leggen. Dat is beduidend meer dan de 150 à 200 miljoen dollar die het eerder al bood voor Admeld. De overname moet nog goedgekeurd worden door de mededingingsautoriteiten. Google nam eerder ook al Doubleclick en Admob over.

Google betaalt naar verluidt 400 miljoen dollar voor Admeld. Admeld levert tools waarmee bedrijven gemakkelijker advertenties op hun sites kunnen plaatsen. Google zegt met de overname klanten te willen helpen die het beheer van online advertenties te ingewikkeld vinden. Google zou volgens sommige bronnen 400 miljoen dollar op tafel leggen. Dat is beduidend meer dan de 150 à 200 miljoen dollar die het eerder al bood voor Admeld. De overname moet nog goedgekeurd worden door de mededingingsautoriteiten. Google nam eerder ook al Doubleclick en Admob over.