Het gaat om de zoveelste overname van Google, die eerder deze maand ook al de innovatieve berichtenapp Emu en videodienst Directr aankocht.

In de eerste 6 maanden van dit jaar spendeerdeGoogle meer dan 4 miljard dollar aan dit soort deals. Het bedrijf streeft ernaar zoveel mogelijk informatie te organiseren en deze samen met advertenties aan te bieden aan internetgebruikers.

Het is nog niet duidelijk wat Google precies met Jetpac gaat doen.

De startup-onderneming maakt in totaal drie apps. Bijzonder aan de apps is dat die gebruikmaken van software die mensen en gebouwen kan herkennen.

Als gevolg van de overname eindigt de ondersteuning van de applicaties op 15 september, aldus Jetpac. (Belga/BO)

Het gaat om de zoveelste overname van Google, die eerder deze maand ook al de innovatieve berichtenapp Emu en videodienst Directr aankocht. In de eerste 6 maanden van dit jaar spendeerdeGoogle meer dan 4 miljard dollar aan dit soort deals. Het bedrijf streeft ernaar zoveel mogelijk informatie te organiseren en deze samen met advertenties aan te bieden aan internetgebruikers.Het is nog niet duidelijk wat Google precies met Jetpac gaat doen. De startup-onderneming maakt in totaal drie apps. Bijzonder aan de apps is dat die gebruikmaken van software die mensen en gebouwen kan herkennen. Als gevolg van de overname eindigt de ondersteuning van de applicaties op 15 september, aldus Jetpac. (Belga/BO)