Vanaf oktober ligt de eind vorige maand voorgestelde Google-tablet ook bij ons in de winkel. Dat schrijft De Standaard Online op gezag van verschillende anonieme bronnen waaronder een grote winkelketen.

In de Verenigde Staten worden de Nexus 7-versies met 8 GB en 16 GB verkocht voor respectievelijk 199 en 249 dollar, maar over de Belgische prijs bestaat nog niet veel duidelijkheid. Vorige week vertelde een Asus-medewerker nog aan het Nederlandse Bright.nl dat enkel de versie met 16 GB in Nederland te koop zou zijn. Vermoedelijk wordt in België dan dezelfde strategie gehanteerd. Volgens Asus Italië zou de 16-GB versie van de Nexus 7 voor 250 euro verkocht worden. Asus is zoals bekend de fabrikant achter de Nexus 7-tablet.

Vanaf oktober ligt de eind vorige maand voorgestelde Google-tablet ook bij ons in de winkel. Dat schrijft De Standaard Online op gezag van verschillende anonieme bronnen waaronder een grote winkelketen. In de Verenigde Staten worden de Nexus 7-versies met 8 GB en 16 GB verkocht voor respectievelijk 199 en 249 dollar, maar over de Belgische prijs bestaat nog niet veel duidelijkheid. Vorige week vertelde een Asus-medewerker nog aan het Nederlandse Bright.nl dat enkel de versie met 16 GB in Nederland te koop zou zijn. Vermoedelijk wordt in België dan dezelfde strategie gehanteerd. Volgens Asus Italië zou de 16-GB versie van de Nexus 7 voor 250 euro verkocht worden. Asus is zoals bekend de fabrikant achter de Nexus 7-tablet.