Dat heeft Google vanochtend via Snapchat bekendgemaakt.

Het bedrijf kiest voor nieuwe versies van Android altijd voor een lekkernij. Dit doet het bedrijf op alfabet, zodat de namen Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop en Marshmallow al passeerden.

Naast Nougat en Nutella waren Nutter Butter, Nerds en Necco Wafers in de running voor de nieuwe versie van Android.

Google liet bij de keuze voor de naam wel weten dat er enige inspraak vanuit het bedrijf kwam, zodat niet de meest belachelijke namen (als Nutty McNutface) niet konden winnen.

Dat heeft Google vanochtend via Snapchat bekendgemaakt. Het bedrijf kiest voor nieuwe versies van Android altijd voor een lekkernij. Dit doet het bedrijf op alfabet, zodat de namen Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop en Marshmallow al passeerden.Naast Nougat en Nutella waren Nutter Butter, Nerds en Necco Wafers in de running voor de nieuwe versie van Android. Google liet bij de keuze voor de naam wel weten dat er enige inspraak vanuit het bedrijf kwam, zodat niet de meest belachelijke namen (als Nutty McNutface) niet konden winnen.