Volgens de bron is het niet zeker dat Google ook daadwerkelijk een bod gaat doen op Twitter. Wel is de techgigant meer dan 'gewoon geïnteresseerd' in het sociale netwerk. Tegenover Bloomberg willen Google en Lazard niets kwijt over een mogelijk bod.

Twitter heeft Goldman Sachs en Allen & Co in de arm genomen om een inventarisatie te maken van potentiële kopers. Naast Google worden Disney en Salesforce genoemd. Ook de naam van Netscape-oprichter en fanatiek twitteraar Marc Andreessen is gevallen.

(ANP/WK)

Volgens de bron is het niet zeker dat Google ook daadwerkelijk een bod gaat doen op Twitter. Wel is de techgigant meer dan 'gewoon geïnteresseerd' in het sociale netwerk. Tegenover Bloomberg willen Google en Lazard niets kwijt over een mogelijk bod.Twitter heeft Goldman Sachs en Allen & Co in de arm genomen om een inventarisatie te maken van potentiële kopers. Naast Google worden Disney en Salesforce genoemd. Ook de naam van Netscape-oprichter en fanatiek twitteraar Marc Andreessen is gevallen.(ANP/WK)