Hoewel de door Acer geproduceerde Google-tablet Nexus 7 - het model van 7 inch - wel al via officiële kanalen verkrijgbaar was in ons land, was het lang wachten op de Nexus 10. Maar vanaf 21 augustus ligt deze tablet - gefabriceerd door Samsung - in de fysieke en de online winkels van elektronicaketen Vanden Borre.

De Nexus 10 is de versie van 10.1 inch, die met een verbluffende schermresolutie van 2.560 bij 1.600 pixels het Retinascherm van de iPad overklast.

Vanden Borre zal het model met een opslaggeheugen van 32 GB gaan verkopen, voor een prijs van 449 euro. Dat heeft de klantendienst van de elektronicaketen bevestigd aan ZDnet.be.
Bij onze Noorderburen komt de Nexus 10 in de winkelrekken van Media Markt te liggen, en daar wordt hij 50 euro goedkoper. Of de Belgische Media Markten het toestel binnenkort ook gaan verkopen, is niet bekend.

Onlangs kondigde Google de Nexus 7 aan, een update van de 7 inch-tablet die dunner en lichter is en uitpakt met het beste tabletscherm op de markt. Volgens de verwachtingen volgt binnenkort ook een nieuwe Nexus 10. Wik dus goed je keuze voordat je de eerste generatie aanschaft bij Vanden Borre.

Hoewel de door Acer geproduceerde Google-tablet Nexus 7 - het model van 7 inch - wel al via officiële kanalen verkrijgbaar was in ons land, was het lang wachten op de Nexus 10. Maar vanaf 21 augustus ligt deze tablet - gefabriceerd door Samsung - in de fysieke en de online winkels van elektronicaketen Vanden Borre. De Nexus 10 is de versie van 10.1 inch, die met een verbluffende schermresolutie van 2.560 bij 1.600 pixels het Retinascherm van de iPad overklast. Vanden Borre zal het model met een opslaggeheugen van 32 GB gaan verkopen, voor een prijs van 449 euro. Dat heeft de klantendienst van de elektronicaketen bevestigd aan ZDnet.be. Bij onze Noorderburen komt de Nexus 10 in de winkelrekken van Media Markt te liggen, en daar wordt hij 50 euro goedkoper. Of de Belgische Media Markten het toestel binnenkort ook gaan verkopen, is niet bekend. Onlangs kondigde Google de Nexus 7 aan, een update van de 7 inch-tablet die dunner en lichter is en uitpakt met het beste tabletscherm op de markt. Volgens de verwachtingen volgt binnenkort ook een nieuwe Nexus 10. Wik dus goed je keuze voordat je de eerste generatie aanschaft bij Vanden Borre.