Google geeft alle 23.000 werknemers een loonsopslag van tien procent.

Bedoeling is het moreel van het personeel hoog te houden en te vermijden dat ze naar een concurrent overstappen. Volgens de Wall Street Journal werd de salarisverhoging in een interne mail bekendgemaakt. Volgens andere media krijgt het personeel ook een eindejaarspremie van duizend dollar. De maatregelen zouden de internetreus tot een miljard dollar per jaar kosten.

Google wil met de hogere lonen zijn personeel aan boord houden. Het bedrijf verloor al heel wat softwareontwikkelaars aan de concurrentie, in het bijzonder aan Facebook. Tien procent van de werknemers van Facebook zouden Google-veteranen zijn.

Bron: Belga

Google geeft alle 23.000 werknemers een loonsopslag van tien procent. Bedoeling is het moreel van het personeel hoog te houden en te vermijden dat ze naar een concurrent overstappen. Volgens de Wall Street Journal werd de salarisverhoging in een interne mail bekendgemaakt. Volgens andere media krijgt het personeel ook een eindejaarspremie van duizend dollar. De maatregelen zouden de internetreus tot een miljard dollar per jaar kosten. Google wil met de hogere lonen zijn personeel aan boord houden. Het bedrijf verloor al heel wat softwareontwikkelaars aan de concurrentie, in het bijzonder aan Facebook. Tien procent van de werknemers van Facebook zouden Google-veteranen zijn. Bron: Belga