Het aantal door Google verkochte mobiele apps zal vandaag 15 miljard stuks overschrijden.

Dat schrijft de Britse krant Independent. De verkoop vanuit Google Play groeit sneller dan de verkoop via Apple's App Store, meldde de krant op basis van cijfers van Fiksu, een bedrijf dat zich bezighoudt met marketing op mobiele apparaten. Fiksu becijferde dat de verkoop van Apple in maart met 30 procent daalde van 6,35 miljoen apps per dag naar 4,45 miljoen stuks.

Google heeft nog wel even te gaan voordat Apple is ingehaald. Het technologieconcern verkocht al meer dan 25 miljard apps. Google en Apple hebben, met respectievelijk 500.000 en 600.000 apps in de aanbieding, Microsoft ver achter zich gelaten. De softwaregigant heeft 70.000 apps in zijn assortiment.

Bron: Belga

Het aantal door Google verkochte mobiele apps zal vandaag 15 miljard stuks overschrijden. Dat schrijft de Britse krant Independent. De verkoop vanuit Google Play groeit sneller dan de verkoop via Apple's App Store, meldde de krant op basis van cijfers van Fiksu, een bedrijf dat zich bezighoudt met marketing op mobiele apparaten. Fiksu becijferde dat de verkoop van Apple in maart met 30 procent daalde van 6,35 miljoen apps per dag naar 4,45 miljoen stuks. Google heeft nog wel even te gaan voordat Apple is ingehaald. Het technologieconcern verkocht al meer dan 25 miljard apps. Google en Apple hebben, met respectievelijk 500.000 en 600.000 apps in de aanbieding, Microsoft ver achter zich gelaten. De softwaregigant heeft 70.000 apps in zijn assortiment. Bron: Belga