De Pixel zou moeten worden gemaakt in Bac Ninh, in de buurt van hoofdstad Hanoi. Volgens Nikkei is Google daar begonnen met de verbouwing van een oude Nokia-fabriek. Samsung is ook actief in dat deel van Vietnam.

Voor het einde van het jaar moet de Pixel 3A in Vietnam worden gemaakt. Later moeten andere Pixel-telefoons ook in Vietnam worden gefabriceerd, evenals de slimme Home-luidsprekers. Een deel van de productie wordt misschien ook naar Thailand verplaatst. Toch houdt Google waarschijnlijk een deel van de productie in China.

De Pixel zou moeten worden gemaakt in Bac Ninh, in de buurt van hoofdstad Hanoi. Volgens Nikkei is Google daar begonnen met de verbouwing van een oude Nokia-fabriek. Samsung is ook actief in dat deel van Vietnam.Voor het einde van het jaar moet de Pixel 3A in Vietnam worden gemaakt. Later moeten andere Pixel-telefoons ook in Vietnam worden gefabriceerd, evenals de slimme Home-luidsprekers. Een deel van de productie wordt misschien ook naar Thailand verplaatst. Toch houdt Google waarschijnlijk een deel van de productie in China.