Volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal is er bij Google een tv-streamingdienst in de maak - de zoekgigant overlegt op dit moment met tv- en mediabedrijven over het aanbieden van hun content.

Deze dienst zal beschikbaar worden voor alle digitale dragers. In eerste instantie zou de streamingservice in heel de Verenigde Staten uitgerold worden.

Ook Apple, Intel en Sony zouden in de weer zijn met een streamingdienst voor televisieprogramma's. Maar Google knoopt toch vooral de concurrentie aan met Netflix, een populaire streamingdienst voor films en series die vermoedelijk op korte termijn naar ons land komt.

Volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal is er bij Google een tv-streamingdienst in de maak - de zoekgigant overlegt op dit moment met tv- en mediabedrijven over het aanbieden van hun content. Deze dienst zal beschikbaar worden voor alle digitale dragers. In eerste instantie zou de streamingservice in heel de Verenigde Staten uitgerold worden. Ook Apple, Intel en Sony zouden in de weer zijn met een streamingdienst voor televisieprogramma's. Maar Google knoopt toch vooral de concurrentie aan met Netflix, een populaire streamingdienst voor films en series die vermoedelijk op korte termijn naar ons land komt.