Het bedrijf werd eind 2013 gekocht door Google (vandaag bekend als Alphabet) in een reeks overnames rond robotica. Boston Dyanmics. Maar ondanks het feit dat het bedrijf al enkele malen uitpakte met indrukwekkende filmpjes over zijn robots, lijkt het niet haalbaar om in de nabije toekomst een commercieel product naar de markt te brengen. Daarom is het bedrijf volgens Bloomberg op zoek naar een koper.

Dat is op zich niet zo verwonderlijk als je weet dat Boston Dynamics een spin-off van MIT is die zich vooral toelegde op onderzoek rond robots. Het bedrijf deed aanvankelijk ook projecten voor het Amerikaans leger, maar die werden stopgezet nadat Alphabet het bedrijf overnam.

Het bedrijf werd eind 2013 gekocht door Google (vandaag bekend als Alphabet) in een reeks overnames rond robotica. Boston Dyanmics. Maar ondanks het feit dat het bedrijf al enkele malen uitpakte met indrukwekkende filmpjes over zijn robots, lijkt het niet haalbaar om in de nabije toekomst een commercieel product naar de markt te brengen. Daarom is het bedrijf volgens Bloomberg op zoek naar een koper.Dat is op zich niet zo verwonderlijk als je weet dat Boston Dynamics een spin-off van MIT is die zich vooral toelegde op onderzoek rond robots. Het bedrijf deed aanvankelijk ook projecten voor het Amerikaans leger, maar die werden stopgezet nadat Alphabet het bedrijf overnam.