Google stond altijd op het standpunt dat de 2 systemen elk hun eigen toepassingsgebied hadden, maar nu wordt duidelijk dat er toch wordt gewerkt aan een amalgaam van beide stukken software.

Ook op pc's

De nieuwe uitvoering van Android zal ook draaien op personal computers, zo weet de Wall Street Journal te vertellen, het wordt alleen niet duidelijk of het hier gaat om de eigen Chromebooks van Google of dat ook de standaard pc en Mac er mee uit de voeten zullen kunnen.

Speculaties

In maart 2013 werd Sundar Pichai, nu algemeen directeur van Google, de baas van zowel de afdeling Android en de afdeling Chrome OS. Vanaf dat moment hebben analisten gespeculeerd op een samenvoeging van beide besturingssystemen.

Bron: Automatiseringgids

Google stond altijd op het standpunt dat de 2 systemen elk hun eigen toepassingsgebied hadden, maar nu wordt duidelijk dat er toch wordt gewerkt aan een amalgaam van beide stukken software.Ook op pc'sDe nieuwe uitvoering van Android zal ook draaien op personal computers, zo weet de Wall Street Journal te vertellen, het wordt alleen niet duidelijk of het hier gaat om de eigen Chromebooks van Google of dat ook de standaard pc en Mac er mee uit de voeten zullen kunnen.SpeculatiesIn maart 2013 werd Sundar Pichai, nu algemeen directeur van Google, de baas van zowel de afdeling Android en de afdeling Chrome OS. Vanaf dat moment hebben analisten gespeculeerd op een samenvoeging van beide besturingssystemen. Bron: Automatiseringgids