Als je een ticket op het oog hebt, maar deze nog niet wilt bestellen, kun je het kaartje 'volgen' in Google Flights. De app vergelijkt de prijs van de tickets met historische prijzen en combineert die data met prijsverwachtingen. Als Google verwacht dat je ticket goedkoper of duurder wordt binnen niet al te lange tijd, krijg je van Flight een seintje.

Ook als je wel van plan bent om alvast te boeken, maakt Google Flights een korte prijsverwachting. Mocht Google verwachten dat de huidige prijs het laagste is, zal de app je adviseren voor een bepaalde tijd te boeken om prijsstijgingen te voorkomen.

(ANP/WK)

Als je een ticket op het oog hebt, maar deze nog niet wilt bestellen, kun je het kaartje 'volgen' in Google Flights. De app vergelijkt de prijs van de tickets met historische prijzen en combineert die data met prijsverwachtingen. Als Google verwacht dat je ticket goedkoper of duurder wordt binnen niet al te lange tijd, krijg je van Flight een seintje.Ook als je wel van plan bent om alvast te boeken, maakt Google Flights een korte prijsverwachting. Mocht Google verwachten dat de huidige prijs het laagste is, zal de app je adviseren voor een bepaalde tijd te boeken om prijsstijgingen te voorkomen.(ANP/WK)