Google heeft een speciale collectie van 1.000 hoge resolutiebeelden toegevoegd aan Google Maps, bedoeld als preview voor je vakanties, of als hulpmiddel bij het uitstippelen van een road trip. De foto's tonen 'de mooiste plekjes ter wereld', en beelden ook enkele Belgische hotspots af.

In Gent zijn onder meer kunstencentrum De Vooruit en De Minard Schouwburg de uithangborden. In Antwerpen kan je een virtueel bezoekje brengen aan het Middelheimmuseum en het MAS. En je kunt zelfs terugkeren naar de Middeleeuwen, door een digitaal bezoekje te brengen aan het Kasteel van Lavaux St-Anne of De Koninklijke serres van Laken.

Google heeft een speciale collectie van 1.000 hoge resolutiebeelden toegevoegd aan Google Maps, bedoeld als preview voor je vakanties, of als hulpmiddel bij het uitstippelen van een road trip. De foto's tonen 'de mooiste plekjes ter wereld', en beelden ook enkele Belgische hotspots af. In Gent zijn onder meer kunstencentrum De Vooruit en De Minard Schouwburg de uithangborden. In Antwerpen kan je een virtueel bezoekje brengen aan het Middelheimmuseum en het MAS. En je kunt zelfs terugkeren naar de Middeleeuwen, door een digitaal bezoekje te brengen aan het Kasteel van Lavaux St-Anne of De Koninklijke serres van Laken.