De reden dat de tests zijn opgeschort is dat de kans groot is dat de telefoon uit elkaar springt als hij hard wordt neergelegd. Het huidige model faalde in ieder geval in de valtest die de huidige generatie smartphones met gemak doorstaan.

Het team dat werkt aan Project Ara, heeft in een aantal tweets duidelijk gemaakt wat er aan schortte. Het gebruik van electropermanent magnets, die nu zorgen dat de modules bij elkaar blijven, is voorbij. Hoewel een mooie oplossing, blijkt deze niet voldoende kracht te kunnen leveren. Daardoor moet het concept terug naar de tekentafel. Het team zegt nu te werken aan 'signature experience', maar niemand weet goed wat daarmee wordt bedoeld.

Bron: Automatiseringgids

De reden dat de tests zijn opgeschort is dat de kans groot is dat de telefoon uit elkaar springt als hij hard wordt neergelegd. Het huidige model faalde in ieder geval in de valtest die de huidige generatie smartphones met gemak doorstaan.Het team dat werkt aan Project Ara, heeft in een aantal tweets duidelijk gemaakt wat er aan schortte. Het gebruik van electropermanent magnets, die nu zorgen dat de modules bij elkaar blijven, is voorbij. Hoewel een mooie oplossing, blijkt deze niet voldoende kracht te kunnen leveren. Daardoor moet het concept terug naar de tekentafel. Het team zegt nu te werken aan 'signature experience', maar niemand weet goed wat daarmee wordt bedoeld. Bron: Automatiseringgids