Aanvankelijk zou al begin dit jaar een pilootproject in Puerto Rico gestart worden. Nu luidt het dat uitgekeken wordt naar enkele plaatsen in de Verenigde Staten.

Met "project Ara" werkt Google aan een smartphone die uit afzonderlijke componenten kan worden samengesteld, zoals de processor of de camera. De bedoeling is dat je zo zelf de specificaties van je toestel kan samenstellen. Het platform werkt daarbij zonder schroeven of kliksystemen maar wel door de onderdelen in elkaar te schuiven met behulp van een elektropermanente magneet.(Belga/PVL)

Bekijk hier de foto's van Project Ara.

Aanvankelijk zou al begin dit jaar een pilootproject in Puerto Rico gestart worden. Nu luidt het dat uitgekeken wordt naar enkele plaatsen in de Verenigde Staten.Met "project Ara" werkt Google aan een smartphone die uit afzonderlijke componenten kan worden samengesteld, zoals de processor of de camera. De bedoeling is dat je zo zelf de specificaties van je toestel kan samenstellen. Het platform werkt daarbij zonder schroeven of kliksystemen maar wel door de onderdelen in elkaar te schuiven met behulp van een elektropermanente magneet.(Belga/PVL)Bekijk hier de foto's van Project Ara.