De lonen van de zeven directieleden bij telecomreus Belgacom zijn het voorbije jaar gestegen met 24,4 procent. Dat wordt zelfs 36 procent als je de royale gouden handdruk voor Michel De Coster meerekent.

Een en ander blijkt uit het jaarrapport van Belgacom. De zevenkoppige Belgacom-top streek vorig jaar in totaal 11,3 miljoen euro op. In dat bedrag zit ook de vertrekpremie die Michel De Coster kreeg toegestopt, goed voor maar liefst 984.886 euro.

Ceo Didier Bellens kreeg een bruto vergoeding van 2,56 miljoen euro (2,23 miljoen zonder sociale werkgeversbijdrage). Voor de andere directieleden was dat 7,72 (6,65 miljoen zonder sociale bijdrage). De vergoeding in de vorm van aandelen steeg tot 2,45 miljoen euro, tegenover 1,92 miljoen een jaar eerder.

Het directiecomité van Belgacom bestaat vandaag uit ceo Didier Bellens, Bart Van Den Meersche (enterprise business unit), Michel Georgis (consumer business unit), Scott Alcott (service delivery engine), Ray Stewart (cfo), Astrid De Lathauwer (hr) en Grégoire Dallemagne (strategy).

De lonen van de zeven directieleden bij telecomreus Belgacom zijn het voorbije jaar gestegen met 24,4 procent. Dat wordt zelfs 36 procent als je de royale gouden handdruk voor Michel De Coster meerekent. Een en ander blijkt uit het jaarrapport van Belgacom. De zevenkoppige Belgacom-top streek vorig jaar in totaal 11,3 miljoen euro op. In dat bedrag zit ook de vertrekpremie die Michel De Coster kreeg toegestopt, goed voor maar liefst 984.886 euro. Ceo Didier Bellens kreeg een bruto vergoeding van 2,56 miljoen euro (2,23 miljoen zonder sociale werkgeversbijdrage). Voor de andere directieleden was dat 7,72 (6,65 miljoen zonder sociale bijdrage). De vergoeding in de vorm van aandelen steeg tot 2,45 miljoen euro, tegenover 1,92 miljoen een jaar eerder. Het directiecomité van Belgacom bestaat vandaag uit ceo Didier Bellens, Bart Van Den Meersche (enterprise business unit), Michel Georgis (consumer business unit), Scott Alcott (service delivery engine), Ray Stewart (cfo), Astrid De Lathauwer (hr) en Grégoire Dallemagne (strategy).