Misschien heeft u het boek al gelezen of heeft u in de afgelopen maanden een van de vele 'Kopmannen'-events meegemaakt waarop Jan De Schepper samen met een vooraanstaand topsporter en/of -coach de parallellen verduidelijkt tussen topsport en topmanagers. "Na elke sessie krijg ik zoveel feedback. Het is duidelijk een thema dat leeft. Bottom line is dat iedereen wel voetbal speelt, dat iedereen supporter is, maar dat niemand echt goed weet hoe ze het beter moeten aanpakken", aldus De Schepper.

Jan De Schepper wil het draagvlak rond 'Kopmannen' verbreden. Op 17 december is er daarom het symposium 'Mentaal Kapitaal' met op het programma ook topcoach Paul Van Den Bosch, KBC-cio Rudi Peeters en Elke Geraerts (Better Minds at Work). Data News geeft 10 vrijkaarten weg.

Update 30/10

De kaarten zijn ondertussen uitgedeeld, de winnaars werden verwittigd.

Alle info over het symposium vindt u hier: http://www.sport.be/sports2business

Misschien heeft u het boek al gelezen of heeft u in de afgelopen maanden een van de vele 'Kopmannen'-events meegemaakt waarop Jan De Schepper samen met een vooraanstaand topsporter en/of -coach de parallellen verduidelijkt tussen topsport en topmanagers. "Na elke sessie krijg ik zoveel feedback. Het is duidelijk een thema dat leeft. Bottom line is dat iedereen wel voetbal speelt, dat iedereen supporter is, maar dat niemand echt goed weet hoe ze het beter moeten aanpakken", aldus De Schepper.Jan De Schepper wil het draagvlak rond 'Kopmannen' verbreden. Op 17 december is er daarom het symposium 'Mentaal Kapitaal' met op het programma ook topcoach Paul Van Den Bosch, KBC-cio Rudi Peeters en Elke Geraerts (Better Minds at Work). Data News geeft 10 vrijkaarten weg. Update 30/10De kaarten zijn ondertussen uitgedeeld, de winnaars werden verwittigd.Alle info over het symposium vindt u hier: http://www.sport.be/sports2business