Mensen met een laag inkomen krijgen een gratis pc. Dat plan van minister van Ondernemen en Vereenvoudigen Vincent Van Quickenborne wordt straks bekendgemaakt.

Het is de Nederlandse website Tweakers.net die met het nieuws uitpakt op basis van uitspraken van Arne Vandendriessche, woordvoerder van Van Quickenborne. Details over wanneer, hoe en welke voorwaarden zijn er echter nog niet. Wat wel al duidelijk is, is dat het om tweedehandse pc's zal gaan die afkomstig zijn van overheidsinstellingen.

Meer informatie leest u hier na de persconferentie van deze namiddag.

Mensen met een laag inkomen krijgen een gratis pc. Dat plan van minister van Ondernemen en Vereenvoudigen Vincent Van Quickenborne wordt straks bekendgemaakt. Het is de Nederlandse website Tweakers.net die met het nieuws uitpakt op basis van uitspraken van Arne Vandendriessche, woordvoerder van Van Quickenborne. Details over wanneer, hoe en welke voorwaarden zijn er echter nog niet. Wat wel al duidelijk is, is dat het om tweedehandse pc's zal gaan die afkomstig zijn van overheidsinstellingen. Meer informatie leest u hier na de persconferentie van deze namiddag.