Sinds begin dit jaar was al een kwart van de Brusselse metrostations uitgerust met wifi. Nu is er dus de uitbreiding naar het hele MIVB-netwerk. De uitrol van de gratis wifi past volgens minister Smet in de investeringen van het Brusselse gewest in het Brusselse openbaar vervoer, die moet "aangepast worden aan de nieuwe levensstijl van de reizigers".

Reizigers zullen gebruik kunnen maken van de 170 hotspots die verspreid zijn over heel Brussel en zullen kunnen surfen via het wifi.brussels-netwerk. Met die 170 hotspots is Brussel koploper in België, zegt staatssecretaris voor Digitalisering Bianca Debaets (CD&V). "De wifitoegang in alle metrostations vult de reeds bestaande hotspots op onder andere de Grote Markt, het Flageyplein of het Simonisplein aan. We gaan volop verder met de uitrol van wifi.brussels. Zo voegen we binnenkort het Mercierplein in Jette aan het lijstje toe".

Sinds begin dit jaar was al een kwart van de Brusselse metrostations uitgerust met wifi. Nu is er dus de uitbreiding naar het hele MIVB-netwerk. De uitrol van de gratis wifi past volgens minister Smet in de investeringen van het Brusselse gewest in het Brusselse openbaar vervoer, die moet "aangepast worden aan de nieuwe levensstijl van de reizigers". Reizigers zullen gebruik kunnen maken van de 170 hotspots die verspreid zijn over heel Brussel en zullen kunnen surfen via het wifi.brussels-netwerk. Met die 170 hotspots is Brussel koploper in België, zegt staatssecretaris voor Digitalisering Bianca Debaets (CD&V). "De wifitoegang in alle metrostations vult de reeds bestaande hotspots op onder andere de Grote Markt, het Flageyplein of het Simonisplein aan. We gaan volop verder met de uitrol van wifi.brussels. Zo voegen we binnenkort het Mercierplein in Jette aan het lijstje toe".