Op Sinterklaasdag 6 december gaat Brussels Airport van start met gratis wifi op de luchthaven van Zaventem. Gebruikers krijgen een half uur gratis internet. Daarna wordt het betalend aan dezelfde huidige tarieven.

De overeenkomst met Unify (ex-Siemens) is twee jaar verlengd. Internetdienstenleverancier is Telenet.

De luchthaven krijgt jaarlijks 19 miljoen passagiers over de vloer. Gebruikers zullen enkel naam en e-mail moeten invullen. Op termijn zal er net zoals bijvoorbeeld de luchthaven van Stuttgart gewerkt worden met sms-paswoordcommunicatie.

Op Sinterklaasdag 6 december gaat Brussels Airport van start met gratis wifi op de luchthaven van Zaventem. Gebruikers krijgen een half uur gratis internet. Daarna wordt het betalend aan dezelfde huidige tarieven.De overeenkomst met Unify (ex-Siemens) is twee jaar verlengd. Internetdienstenleverancier is Telenet.De luchthaven krijgt jaarlijks 19 miljoen passagiers over de vloer. Gebruikers zullen enkel naam en e-mail moeten invullen. Op termijn zal er net zoals bijvoorbeeld de luchthaven van Stuttgart gewerkt worden met sms-paswoordcommunicatie.