Hij onderzocht de tijdlijn van de omstreden Republikeinse presidentskandidaat. Daaruit blijkt dat ruim de helft van de tweets zijn geschreven met een Android-toestel en de andere helft met een iPhone. Trump heeft een Android-telefoon.

Ook de teksten werden aan een borende blik onderworpen. De iPhone-twitteraar gebruikt foto's en hashtags, de Android-twitteraar niet. Daarnaast zijn de tweets uit de Android bozer en negatiever en zijn ze vaak 's ochtends vroeg verstuurd, terwijl de iPhone-tweets vriendelijker zijn en 's middags zijn verstuurd. Alles bij elkaar komt Robinson tot de conclusie dat de negatiefste tweets van Trump zelf komen.

(ANP/WK)

Hij onderzocht de tijdlijn van de omstreden Republikeinse presidentskandidaat. Daaruit blijkt dat ruim de helft van de tweets zijn geschreven met een Android-toestel en de andere helft met een iPhone. Trump heeft een Android-telefoon.Ook de teksten werden aan een borende blik onderworpen. De iPhone-twitteraar gebruikt foto's en hashtags, de Android-twitteraar niet. Daarnaast zijn de tweets uit de Android bozer en negatiever en zijn ze vaak 's ochtends vroeg verstuurd, terwijl de iPhone-tweets vriendelijker zijn en 's middags zijn verstuurd. Alles bij elkaar komt Robinson tot de conclusie dat de negatiefste tweets van Trump zelf komen.(ANP/WK)