Guido Dedene was professor Economie en Bedrijfswetenschappen aan de KULeuven en was er actief binnen de onderzoeksgroep Beleidsinformatica. Heel wat cio's en lezers van Data News kennen hem niet alleen als een docent, maar sinds enkele jaren ook als de juryvoorzitter van de Data News CIO of the Year en ICT Project of the Year wedstrijd.

In het kader daarvan hebben we Guido pas nog mogen verwelkomen op een jureringsnamiddag en -avond. Andermaal wist hij de perfecte vragen te stellen, en de kandidaten te beoordelen op hun merites. Guido heeft dat uitstekend gedaan, zoals we dat van hem gewoon waren.

Het is dan ook met grote droefheid dat de redactie van Data News het overlijden van Guido Dedene verneemt. Guido werd zestig jaar. Data News wenst alle familieleden, vrienden, collega's en kennissen heel veel sterkte.

Guido Dedene was professor Economie en Bedrijfswetenschappen aan de KULeuven en was er actief binnen de onderzoeksgroep Beleidsinformatica. Heel wat cio's en lezers van Data News kennen hem niet alleen als een docent, maar sinds enkele jaren ook als de juryvoorzitter van de Data News CIO of the Year en ICT Project of the Year wedstrijd.In het kader daarvan hebben we Guido pas nog mogen verwelkomen op een jureringsnamiddag en -avond. Andermaal wist hij de perfecte vragen te stellen, en de kandidaten te beoordelen op hun merites. Guido heeft dat uitstekend gedaan, zoals we dat van hem gewoon waren. Het is dan ook met grote droefheid dat de redactie van Data News het overlijden van Guido Dedene verneemt. Guido werd zestig jaar. Data News wenst alle familieleden, vrienden, collega's en kennissen heel veel sterkte.