Een spelletje Ant Crusher spelen op je tablet wordt wel heel simpel als je er je huishagedis bijhaalt.

Crusher games, zoals Ant Crusher waarbij je mieren moet verdelgen, zijn verslavende spelletjes. Iemand postte een video op YouTube waarin hij het spelen van het game overlaat aan zijn hagedis. Het dier weet wel weg met de stroom mieren die over het scherm van de HTC tablet kruipen. Het heeft immers duidelijk niet in de gaten dat het met zijn snelle tong digitale beestjes tracht te verorberen.

Ongetwijfeld speelt deze hagedis het spelletje Ant Crusher probleemloos uit. Mocht het je interesseren: het reptiel in kwestie is een baardagaam en volgens Wikipedia "een van de populairste soorten is in de handel in exotische dieren." Met dit soort video's wordt deze soort alleen maar populairder als huisdier, veronderstellen we.

Een spelletje Ant Crusher spelen op je tablet wordt wel heel simpel als je er je huishagedis bijhaalt. Crusher games, zoals Ant Crusher waarbij je mieren moet verdelgen, zijn verslavende spelletjes. Iemand postte een video op YouTube waarin hij het spelen van het game overlaat aan zijn hagedis. Het dier weet wel weg met de stroom mieren die over het scherm van de HTC tablet kruipen. Het heeft immers duidelijk niet in de gaten dat het met zijn snelle tong digitale beestjes tracht te verorberen. Ongetwijfeld speelt deze hagedis het spelletje Ant Crusher probleemloos uit. Mocht het je interesseren: het reptiel in kwestie is een baardagaam en volgens Wikipedia "een van de populairste soorten is in de handel in exotische dieren." Met dit soort video's wordt deze soort alleen maar populairder als huisdier, veronderstellen we.