Na het plotse vertrek van Philip De Brabanter bij OKI Benelux, vorige maand, is nu de Nederlander Hans Pijnacker aangesteld als managing director ad interim.

Philip De Brabanter stapte in augustus op als managing director voor de Benelux bij printerfabrikant OKI. Als reden werd 'verschillen in inzicht' gegeven, marketingjargon om te stellen dat er een serieuze haar in de boter was. De Brabanters vertrek volgde kort op het vertrek van verscheidene andere werknemers bij OKI Benelux.

Als voorlopige oplossing kregen salesmanagers Patrick Arnou (België) en Patrick Chin-A-Loi (Nederland) de leiding over de Benelux-vestiging. Nu dus wordt, in afwachting van een meer definitieve oplossing, de zelfstandige Hans Pijnacker (47) voorlopig aangeduid als Benelux-baas.

Pijnacker werkt sinds 1999 als onafhankelijk manager (in de vorm van zijn eigen bedrijfje Aitem). Hij vervulde onder meer managing director-functies bij Avaya, Lucent en AT&T, naast topfuncties in andere sectoren. Pijnacker, gehuwd en vader van drie kinderen, heeft een master in bedrijfsmanagement en bachelor-graden in elektronica en economie.

Na het plotse vertrek van Philip De Brabanter bij OKI Benelux, vorige maand, is nu de Nederlander Hans Pijnacker aangesteld als managing director ad interim. Philip De Brabanter stapte in augustus op als managing director voor de Benelux bij printerfabrikant OKI. Als reden werd 'verschillen in inzicht' gegeven, marketingjargon om te stellen dat er een serieuze haar in de boter was. De Brabanters vertrek volgde kort op het vertrek van verscheidene andere werknemers bij OKI Benelux. Als voorlopige oplossing kregen salesmanagers Patrick Arnou (België) en Patrick Chin-A-Loi (Nederland) de leiding over de Benelux-vestiging. Nu dus wordt, in afwachting van een meer definitieve oplossing, de zelfstandige Hans Pijnacker (47) voorlopig aangeduid als Benelux-baas. Pijnacker werkt sinds 1999 als onafhankelijk manager (in de vorm van zijn eigen bedrijfje Aitem). Hij vervulde onder meer managing director-functies bij Avaya, Lucent en AT&T, naast topfuncties in andere sectoren. Pijnacker, gehuwd en vader van drie kinderen, heeft een master in bedrijfsmanagement en bachelor-graden in elektronica en economie.