Vets wordt 'ambassadeur' voor Cegeka. Dat houdt in dat hij meedenkt over business development en over de volgende stappen voor het bedrijf. Ook kan hij worden ingezet voor bepaalde strategische deals.

Maar Vets zit niet exclusief bij Cegeka. Zo doet hij gelijkaardige dingen voor de Gumption Group, die dan weer bestaat uit voormalige mensen van Ordina waar Vets eerder ceo was.

Ook begeleidt hij momenteel enkele studenten die momenteel hun app Friendfinder voorstellen op de Web Summit in Dublin. "Ik ben de mentor voor hun masterproef aan de Erasmus Hogeschool, en bekijk ook hoe we dit project ten gelde kunnen maken", vertelt hij aan Data News op de Web Summit.

Vets was gedurende 3,5 jaar de Belgische topman van het Canadese CGI (voor de overname in ons land bekend als Logica) maar stapte begin juli op na onenigheid met het moederbedrijf. Daarvoor werkte hij onder meer als ceo bij Ordina. Bij CGI werd hij opgevolgd door Ben Vicca.

Vets wordt 'ambassadeur' voor Cegeka. Dat houdt in dat hij meedenkt over business development en over de volgende stappen voor het bedrijf. Ook kan hij worden ingezet voor bepaalde strategische deals.Maar Vets zit niet exclusief bij Cegeka. Zo doet hij gelijkaardige dingen voor de Gumption Group, die dan weer bestaat uit voormalige mensen van Ordina waar Vets eerder ceo was.Ook begeleidt hij momenteel enkele studenten die momenteel hun app Friendfinder voorstellen op de Web Summit in Dublin. "Ik ben de mentor voor hun masterproef aan de Erasmus Hogeschool, en bekijk ook hoe we dit project ten gelde kunnen maken", vertelt hij aan Data News op de Web Summit.Vets was gedurende 3,5 jaar de Belgische topman van het Canadese CGI (voor de overname in ons land bekend als Logica) maar stapte begin juli op na onenigheid met het moederbedrijf. Daarvoor werkte hij onder meer als ceo bij Ordina. Bij CGI werd hij opgevolgd door Ben Vicca.