Hans Vets, de ex-topman van Ordina België, trekt met de fiets van Herentals naar het Spaanse Santiago de Compostela. Hij wil de 2.400 km afleggen in 16 dagen.

Eind januari kwam het verrassende nieuws dat Hans Vets na zeven jaar Ordina België verlaat. De 48-jarige fervente fietser neemt de gelegenheid te baat om een lange tocht naar het Spaanse pelgrimsoord Santiago de Compostela te ondernemen.

Vets legt de 150 km per dag af samen met Henk De Metsenaere. De 38-jarige triatleet heeft ook een sterk it-verleden. Hij begon bij Siemens in '99 als account manager, maar stapte in 2000 over naar SAP waar hij sales manager werd voor de kmo-markt. De jongste drie jaar was hij managing director van Inxites Produmex.

Beiden kregen voor hun tocht de nodige tips van Lieven Jaspaert die vorig jaar met de fiets naar het pelgrimsoord trok. Lieven Jaspaert is de gewezen topman van Sun (nu Oracle) waar hij gedurende 16 jaar opklom tot uiteindelijk verantwoordelijke voor de EMEA-regio. Sinds 2001 is Lieven Jaspaert partner van Capricorn Ventures.

Hans Vets, de ex-topman van Ordina België, trekt met de fiets van Herentals naar het Spaanse Santiago de Compostela. Hij wil de 2.400 km afleggen in 16 dagen. Eind januari kwam het verrassende nieuws dat Hans Vets na zeven jaar Ordina België verlaat. De 48-jarige fervente fietser neemt de gelegenheid te baat om een lange tocht naar het Spaanse pelgrimsoord Santiago de Compostela te ondernemen. Vets legt de 150 km per dag af samen met Henk De Metsenaere. De 38-jarige triatleet heeft ook een sterk it-verleden. Hij begon bij Siemens in '99 als account manager, maar stapte in 2000 over naar SAP waar hij sales manager werd voor de kmo-markt. De jongste drie jaar was hij managing director van Inxites Produmex. Beiden kregen voor hun tocht de nodige tips van Lieven Jaspaert die vorig jaar met de fiets naar het pelgrimsoord trok. Lieven Jaspaert is de gewezen topman van Sun (nu Oracle) waar hij gedurende 16 jaar opklom tot uiteindelijk verantwoordelijke voor de EMEA-regio. Sinds 2001 is Lieven Jaspaert partner van Capricorn Ventures.