Harry Mariette, tot voor kort bij Belgacom verantwoordelijk voor de kmo-sector in Brussel en Wallonië, is aangetrokken door de telecomdiensteleverancier Toledo Telecom. Mariette wordt er chief commercial officer en moet de directe en indirecte verkoop aanzwengelen.

Harry Mariette stapte midden april bij Belgacom op na een dispuut. Hij stond er sinds drie jaar in voor de kmo-sector in het zuiden van het land, goed voor een omzet van 270 miljoen euro.

Toledo Telecom uit Brussel is één van de grotere telecomdienstenleveranciers van België. Het beschikt niet over een eigen netwerk, maar maakt gebruik van de infrastructuur van andere operatoren. Toledo biedt diensten aan zowel kmo-bedrijven als aan particulieren. Het stond vorig jaar met bijna 60 medewerkers voor een omzet van ruim 22 miljoen euro.

Harry Mariette, tot voor kort bij Belgacom verantwoordelijk voor de kmo-sector in Brussel en Wallonië, is aangetrokken door de telecomdiensteleverancier Toledo Telecom. Mariette wordt er chief commercial officer en moet de directe en indirecte verkoop aanzwengelen. Harry Mariette stapte midden april bij Belgacom op na een dispuut. Hij stond er sinds drie jaar in voor de kmo-sector in het zuiden van het land, goed voor een omzet van 270 miljoen euro. Toledo Telecom uit Brussel is één van de grotere telecomdienstenleveranciers van België. Het beschikt niet over een eigen netwerk, maar maakt gebruik van de infrastructuur van andere operatoren. Toledo biedt diensten aan zowel kmo-bedrijven als aan particulieren. Het stond vorig jaar met bijna 60 medewerkers voor een omzet van ruim 22 miljoen euro.