''Hou je toverstok klaar'', zegt maker Niantic Labs. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië krijgen de primeur. Het is niet bekend wanneer de Benelux aan de beurt is

Wizards Unite is de opvolger van Pokémon Go, dat ook is gemaakt door Niantic. Beide games werken op basis van augmented reality. Spelers moeten door de echte wereld lopen op zoek naar wezentjes. Bij Wizards Unite gaat het om de mythische beesten uit Harry Potter en Fantastic Beasts.

Pokémon Go kwam in juli 2016 op de markt. De game is meer dan 800 miljoen keer gedownload en heeft ongeveer 2 miljard dollar opgebracht.

''Hou je toverstok klaar'', zegt maker Niantic Labs. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië krijgen de primeur. Het is niet bekend wanneer de Benelux aan de beurt isWizards Unite is de opvolger van Pokémon Go, dat ook is gemaakt door Niantic. Beide games werken op basis van augmented reality. Spelers moeten door de echte wereld lopen op zoek naar wezentjes. Bij Wizards Unite gaat het om de mythische beesten uit Harry Potter en Fantastic Beasts.Pokémon Go kwam in juli 2016 op de markt. De game is meer dan 800 miljoen keer gedownload en heeft ongeveer 2 miljard dollar opgebracht.